Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Σ. Κοντονή με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη

Συνάντηση Υφυπουργού Σ. Κοντονή με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η νέα ηγεσία του  Υπουργείου, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αύριο στις 13:00 έχει οριστεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη.  

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Κοντονής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Σήμερα έγινε μία ειλικρινή συζήτηση επί πολλών θεμάτων με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη. Από την πλευρά μας θέσαμε υπόψη του προέδρου του Ολυμπιακού ζητήματα κυρίως της βίας, στα οποία είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργαστούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Αύριο θα συναντήσω και τους προέδρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι ειλημμένη απόφαση της Κυβέρνησης να τελειώνουμε μία για πάντα με αυτήν τη μάστιγα, απαλλάσσοντας τον χώρο του αθλητισμού από τον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία και θα την υλοποιήσουμε. Θέλουμε όμως σε αυτήν την προσπάθεια αρωγούς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλητισμού και εκτιμώ ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε αυτή τη γάγγραινα που δηλητηριάζει την ελληνική νεολαία.  

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Κοντονής είπε τα εξής:
Σχετικά με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Δεν θα σας πω τι περιμένω αλλά επιθυμώ να γίνει ένας αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Διότι ξέρετε πολύ καλά ότι αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν τον αθλητισμό, τη νεολαία και πρώτος στόχος της Κυβέρνησης είναι να προστατέψει τους νέους ανθρώπους.  
Σχετικά με το αθλητικό Νομοσχέδιο: «Αυτή την ώρα κάνουμε μία επεξεργασία διότι ο προηγούμενος υπουργός έχει αφήσει ένα σχέδιο το οποίο έχει δώσει σε διαβούλευση και δεν θέλουμε να πετάξουμε τίποτα. Θα τα μελετήσουμε όλα. Έχουμε υπόψη και την υφιστάμενη νομοθεσία και θα δούμε πού θα παρέμβουμε».


Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε από: www.iconpress.gr (δελτία τύπου)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ