Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή και του γγ Αθλητισμού Ι. Συναδινού με εκπροσώπους του ΑΡΗ

Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή και του γγ Αθλητισμού Ι. Συναδινού με εκπροσώπους του ΑΡΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, έπειτα από αίτημα των τελευταίων. Τον Άρη εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Άλεξ Κάλας και οι νομικοί σύμβουλοι Χρήστος Γρόλλιος και Ευάγγελος Χατζηιωάννου.  

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε μία συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη η οποία εξελίχθηκε πολύ θετικά. Μας έθεσαν τα θέματά τους και ζητήθηκε από την πολιτική ηγεσία να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Κάτι που για μας είναι αυτονόητο. Όσον αφορά το βασικό αίτημά τους, τους απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος, διότι το Υπουργείο συμπεριφέρεται με γνώμονα την ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες χωρίς να ευνοεί ή να αδικεί καμία.  
Το ίδιο απαιτούμε να πράττουν και οι ομοσπονδίες και οι διοργανώτριες αρχές. Η συζήτηση ήταν απολύτως εποικοδομητική. Να ξέρετε ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζεται η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα κάνει και στον τομέα του αθλητισμού».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ