Thu25042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Παράταση των αθλητικών και κοινωφελών χρήσεων του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Παράταση των αθλητικών και κοινωφελών χρήσεων του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση των αθλητικών και κοινωφελών χρήσεων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά έως τέλος του 2016
 
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της ΓΓΑ, με τη συνεργασία της επιτροπής διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγ. Κοσμά και του Δ.Σ. της «Ελληνικό ΑΕ», παρατείνεται η αθλητική και κοινωφελής λειτουργία του ΕΑΚΝ στον παράκτιο χώρο του Αγ. Κοσμά. 
 
Καλύπτονται οι ανάγκες προετοιμασίας των αθλητών των εθνικών μας συγκροτημάτων ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών αγώνων του ΡΙΟ, έως το τέλος του 2016.
 
Επιπλέον συμφωνήθηκε να συζητηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα μεταξύ ΓΓΑ, ΤΑΙΠΕΔ, «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ» και ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επαναφορά λειτουργιών που είχαν αφαιρεθεί από την αρμοδιότητα του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά βάσει της προηγούμενης σύμβασης παραχώρησης, όπως για παράδειγμα των δυο κυλικείων, των ενοικιαζόμενων γηπέδων 5χ5, καθώς και η επαναλειτουργία του εστιατορίου για τους αθλητές.  
 
Βούληση της αθλητικής ηγεσίας είναι η συντήρηση και αναζωογόνηση του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, ώστε η σημερινή εικόνα μαρασμού και εγκατάλειψης σύντομα να αποτελέσει παρελθόν προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού και των χιλιάδων πολιτών που επισκέπτονται το αθλητικό κέντρο.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ