Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Στ. Κοντονής στο 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων

Ο Στ. Κοντονής στο 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων.
O κ. Κοντονής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα επίδειξης ξιφασκίας μεταξύ δύο μαθητριών, οι οποίες ανέλυσαν και τον τρόπο που αγωνίζονται οι αθλητές της ξιφασκίας αλλά και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα. 
«Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε την αξία της άθλησης, καθώς μέσω αυτής έχουμε πολλαπλή ωφέλεια, τόσο σε ό,τι αφορά την εκγύμναση του σώματος μας αλλά και τη διάπλαση της προσωπικότητάς μας. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας στον οποίο οφείλουμε να δίνουμε τη δέουσα προσοχή. Εσείς παιδιά τώρα σε αυτήν την ηλικία έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τον αθλητισμό με την κατάκτηση της γνώσης. Ο δρόμος της γνώσης είναι ένας δύσκολος και διαρκής αγώνας και ο αθλητισμός μπορεί να σας δώσει τα παραδείγματα για να πετύχετε τους στόχους σας», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Υφυπουργός στην αρχική τοποθέτησή του και αμέσως μετά δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους μαθητές, που φάνηκαν ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας. 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ