Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επιστολή της ΕΓΟ προς τον Στ. Κοντονή και συγχαρητήρια του Υφυπουργού στην Εθνική Νέων μπάσκετ

Επιστολή της ΕΓΟ προς τον Στ. Κοντονή και συγχαρητήρια του Υφυπουργού στην Εθνική Νέων μπάσκετ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τον ΣΕΓΑΣ και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για την συμπαράσταση της Πολιτείας στην Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών της.
Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε σήμερα η διοίκηση της ΕΓΟ στον κ. Κοντονή έχει ως εξής:
«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Οι αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης ανδρών – γυναικών και ρυθμικής ατομικού ensemble αναχωρούν τις επόμενες ημέρες για το Ρίο με πρωταρχικό στόχο τους την κατάκτηση νέων μεταλλίων και την ανάδειξη της ελληνικής γυμναστικής και την προβολή της χώρας μας κατά τη διάρκεια της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης της Υφηλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, οι αθλητές, οι προπονητές και όλη η οικογένεια της γυμναστικής αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν προσωπικά για την έμπρακτη στήριξή σας, η οποία ήταν συνεχής, ουσιαστική και συνέβαλε στη δυναμική παρουσία της ελληνικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο».


* Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής συνεχάρη χθες το βράδυ τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών μπάσκετ, τόσο εκ μέρους του Πρωθυπουργού όσο και προσωπικά, για την άνοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Ηλία Παπαθεοδώρου και αμέσως μετά την ήττα από την Ισλανδία, που οδήγησε την Εθνική μας στον μικρό τελικό, για να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο επίπεδο δουλειάς και ικανοτήτων της εθνικής μας, μεταφέροντάς του τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα κερδίσει στον μικρό τελικό την Κροατία και θα επιτύχει τον στόχο της.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ