Thu18042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΓΓΑ - ΟΧΕ και Δήμο Λεβαδέων

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΓΓΑ - ΟΧΕ και Δήμο Λεβαδέων

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συμφωνία για το πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα σε Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Δήμο Λεβαδέων  και Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ)


Πρωτόκολλο συνεργασίας, με στόχο τη διάδοση του αθλήματος της χειροσφαίρισης, συμφωνήθηκε ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας και τον Δήμο Λεβαδέων. Παρόντες στη συμφωνία του Πρωτοκόλλου ήταν ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Καρβούνης, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και ο Γ. Γραμματέας, Κώστας Σταματιάδης.
Ο Γ.Γ Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την Δήμαρχο για την φιλοξενία. Βρισκόμαστε στην πόλη μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστα Γκαντή και τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, στο πλαίσιο μια συμφωνίας των τριών θεσμικών πλευρών, ώστε να μπει το χάντμπολ στην ζωή της νεολαίας της πόλης, μέσα από μια σειρά από δραστηριότητες με χαρακτήρα αθλητικό, επιμορφωτικό, κοινωνικό. Εμείς σαν Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα έχουμε υπό την αιγίδα μας αυτή την συμφωνία ανάμεσα σε Δήμο και ΟΧΕ, ενώ θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε ανάγκη που θα υπάρξει σε διοικητικό, οργανωτικό, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η συνεργασία. Θα είναι επωφελές και για το χάντμπολ και για την περιοχή. Πρόκειται για ένα υγιές, ερασιτεχνικό άθλημα στο οποίο χιλιάδες παιδιά μπορούν να αθληθούν και να αποκομίσουν αυτά τα ευεργετήματα που θα προκύψουν από την ενασχόληση τους με το χάντμπολ και από την άλλη πλευρά η πόλη θα ωφεληθεί διότι θα γίνουν εκδηλώσεις, επισκέψεις Εθνικών ομάδων και σίγουρα θα υπάρξουν και οικονομικά οφέλη.
Όσον αφορά τα έργα, ο Δήμος Λεβαδέων μας έχει διαβιβάσει άρτιες μελέτες και τεχνικά δελτία για μια σειρά από έργα, τα οποία βεβαίως πρέπει να βάλουμε σε έναν προγραμματισμό και συγκεκριμένο σχεδιασμό που αφορά τις υποδομές όλης της χώρας. Σε αυτόν τον σχεδιασμό και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου -όπου η Λιβαδειά κατέχει σημαντική θέση- όλοι οι Δήμοι, οι οποίοι μας φέρνουν άρτιες μελέτες εντάσσονται και όπως είπε η Δήμαρχος ήδη το κλειστό έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα αποπληρωθεί κιόλας. Με το κολυμβητήριο το ίδιο, ενώ επιβεβαιώνω ότι έχουμε προγραμματίσει για το 2017 να γίνουν διορθωτικά έργα στο ταρτάν του στίβου. Πρέπει να τονίσω ότι ο Δήμος Λεβαδέων όχι απλά μας κατέθεσε άρτιες μελέτες, αλλά και όλη η διαδικασία από την δημοπράτηση μέχρι την υλοποίηση, ο τρόπος που έγινε η επίβλεψη και η πορεία όλου του έργου πραγματοποιήθηκε γρήγορα, αξιόπιστα και νόμιμα».
* Το χάντμπολ επιστρέφει δυναμικά στην Λιβαδειά, με την πρώτη δράση στο κομμάτι της επιμόρφωσης. Στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με την σχολική σύμβουλο Ιωάννα Τσιαμίτα, στο οποίο πήραν μέρος 85 καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ δίδαξαν ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Γιάννης Βαρελτζής και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Στέλιος Αλεπουδέας, Κώστας Κότσιρας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ