Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη με τον Κύπριο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστα Καδή

Συνάντηση Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη με τον Κύπριο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστα Καδή

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λευκωσία, για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αθλητικής συνεργασίας με τον Κ.Ο.Α., συναντήθηκε με τον Κύπριο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστα Καδή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού καλωσορίζοντας τον Υφυπουργό χαιρέτησε την υπογραφή του εμπλουτισμένου Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας και ανέφερε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω προώθηση της ήδη στενής συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας.

Ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε τη σημασία της κοινής προσπάθειας για αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες στον τομέα του Αθλητισμού, ενώ ο κ. Καδής από την πλευρά του τόνισε πως : «στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περισσότερο τη συνεργασία αυτή ανταλλάζοντας εμπειρίες και καλές πρακτικές για τα ζητήματα που απασχολούν τον Αθλητισμό προς αμοιβαίο όφελος».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ