Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στην Πάτρα οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019

Στην Πάτρα οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες τόσο της αρμόδιας Επιτροπής Διεκδίκησης όσο και της Κυβέρνησης, μέσω του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ανατέθηκαν σήμερα στην Πάτρα οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019. Η κατάθεση του άριστου φακέλου της ελληνικής υποψηφιότητας πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/10) στην Ταραγόνα της Ισπανίας, παρουσία του κ. Βασιλειάδη, και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από μέλη της Μεσογειακής Επιτροπής.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράστασή της Κυβέρνησης στη διοργάνωση των Αγώνων. Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Η παρουσία μου εδώ εκφράζει την πεποίθηση που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης για την άρτια διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 στην Πάτρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στην επιτροπή διεκδίκησης που έκανε εξαιρετική δουλειά και κατέθεσε έναν πλήρη φάκελο, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για να εξασφαλίσει η χώρα μας τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.
Υπήρξε εξαιρετική συνεργασία με τη δημοτική αρχή της Πάτρας, την τοπική κοινωνία, τους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όλοι είμαστε ενωμένοι για αυτό το μεγάλο στόχο. Αναλαμβάνοντας αυτούς τους αγώνες στέλνουμε παράλληλα ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα επιστρέφει δυνατή να φιλοξενήσει μια σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση, η οποία θα φέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
Είμαστε ικανοποιημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλη τη μεσογειακή οικογένεια και όλο τον κόσμο, ότι μετά από αρκετά χρόνια ύφεσης, η Ελλάδα στέκεται και πάλι στα πόδια της».

Επισυνάπτουμε και το σχετικό Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Διεκδίκησης Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019.

22500782 10209755962005426 2037031271 n

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ