Tue16042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων με Δήμους

Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων με Δήμους

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα Προγραμματικές Συμβάσεις για βελτιωτικά έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις με τους Δήμους Σκύδρας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Αλεξάνδρειας και Αρταίων συνολικού ύψους 757.457.71 ευρώ.
 
Αναλυτικά υπεγράφησαν Προγραμματικές Συμβάσεις:
1. Με την Δήμαρχο Σκύδρας Αικατερίνη Ιγνατιάδου παρουσία των βουλευτών Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη για το έργο: «Ασφαλτόστρωση και τοποθέτηση ακρυλικού τάπητα σε δύο υπαίθρια γήπεδα αντισφαίρισης στην Σκύδρα».
2. Με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλο παρουσία των βουλευτών Κορινθίας Μαρίας Θελερίτη, Γεωργίου Ψυχογιού και Γεωργίου Τσόγκα για το έργο: «Ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου γηπέδου Τ.Κ. Λυκοποριάς».
3. Με τον Δήμαρχο Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νικόλαο Κουτσογιάννη παρουσία των βουλευτών Ημαθίας Ευφροσύνης Καρασαρλίδου, Γεωργίου Ουρσουζίδη και Χρήστου Αντωνίου για τα έργα: «Συντήρηση αποδυτηρίων γηπέδων ΤΚ. Κοπανού, Ροδοχωρίου» και «Κατασκευή ελαστικού τάπητα στα ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης Αγγελοχωρίου, Νάουσας».
4. Με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη παρουσία των βουλευτών Ημαθίας Ευφροσύνης Καρασαρλίδου, Γεωργίου Ουρσουζίδη και Χρήστου Αντωνίου για το έργο: «Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας».
5. Με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη για το έργο: «Αντικατάσταση συνθετικών δαπέδων και επισκευή περίφραξης στα γήπεδα τένις στο Δήμο Αρταίων» και για το έργο «Αντικατάσταση στέγης, εγκατάσταση φωτισμού και εργασίες συντήρησης αθλητικού κέντρου Άρτας», το οποίο συνυπέγραψε με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.) Μιχάλη Κοτσαρίνη, παρουσία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Όλγας Γεροβασίλη και του βουλευτή Άρτας Βασίλειου Τσίρκα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ