Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Ο Υφυπουργός στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παραβρέθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ανδρών, για να ευχηθεί "καλή επιτυχία" σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Κίνα. 
Τον Υφυπουργό υποδέχτηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης ενώ «παρών» ήταν και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Αριστείδης Γολέμης. Τις συστάσεις, του γκρουπ των αθλητών που κάλεσε ο κόουτς Σκουρτόπουλος, ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπουρούσης. Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον κ. Αυγενάκη του είπε: «Θα μας φέρεις γούρι».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός τόνισε: «Σας εμπιστευόμαστε, περιμένουμε πολλά από εσάς. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχετε πόδια και χέρια ελεύθερα, καθαρό μυαλό και να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε τη χώρα χαρούμενη. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που το αγαπάει η ελληνική κοινωνία και αποτελείτε πρότυπο για τα νέα παιδιά. Να έχετε υγεία, σύμπνοια, ενότητα και να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε. Η Ελλάδα περιμένει πολλά από σας. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε προσφέρει μέχρι στιγμής και για εκείνα που μπορείτε να κάνετε από δω και πέρα». 

Ο Υφυπουργός, επιπλέον, μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές και του «μπασκετικού Πρωθυπουργού», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όπως γνωρίζετε, έχει μεγάλο πάθος με το μπάσκετ ο Κυριάκος Μητσοτάκης», συμπλήρωσε.  

P1044054

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ