Tue19032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 7/11/2019

Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 7/11/2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY
(άρθρο 77 Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
Ανδρ. Παπανδρέου 37  15180  Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 - 213.131.6162 fax :213.131.6617

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(07.11.19 ώρα 12:00)

1. Άδειες 69Α
α) ΠΑΕ Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019  (εξ αναβολής)
ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   (100%)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
 
β) ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ   
ΜΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ    (30%)
ΜΑΤΣΑΜΑΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΜΙΧΑΗΛ   (30%)
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    (30%)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 29/11/19
 
2. Αίτηση των αθλητών Στυλιανού Κρητικού, Νικολάου Καλτσά, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, Αλέξανδρου Ζαφειράκη, Άγγελου Σιάννη, Ρούνεϊ Έβα Γουανκεγουάϊ (Rooney Eva Wankewai), Θεμιστοκλή Τσέλιου, Γεωργίου Αφράτη, Ανδρέα Ηρακλή, Αναστάσιου Ρουσάκη, Αθανάσιου Μιχαηλούδη και της εταιρείας “SPORT GALLERY ΕΠΕ” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
 
3. Αίτηση του αθλητή Περικλή Μπουσινάκη περί αναγνώρισης οφειλής από δικαστική απόφαση και περί ελέγχου τήρησης του νόμου της ΠΑΕ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 .
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
 
4. Αίτηση του τρίτου ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (VELA JUNIOR) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 29/11/19
 
5. Αίτηση του αθλητή Παρασκευά-Ραφαήλ Τσουράκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ-Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 21/11/19
 
6. Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
 
7. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.
   
8. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.
   
9.Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει: α) κατά πλειοψηφία, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.
   
10.Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.
   
11.Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ