Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη Γ. Μαυρωτά στις εθνικές ομάδες πόλο

Επίσκεψη Γ. Μαυρωτά στις εθνικές ομάδες πόλο

polo1ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» βρέθηκε σήμερα ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, ενόψει της συμμετοχής τους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (12-25/1). Οι εθνικές μας ομάδες αναχωρούν αύριο Παρασκευή (οι γυναίκες) και μεθαύριο Σάββατο (οι άνδρες) με διπλό στόχο. Τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
 
Ο γγΑ συνομίλησε με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους συνεργάτες τους, ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας και ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην πάντα απαιτητική προσπάθεια που θα έχουν στη διοργάνωση. Ο κ. Μαυρωτάς μιλώντας στα μέλη των εθνικών μας ομάδων τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Ειδικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μακάρι να φτάσετε, μέσα από την ομαδική προσπάθεια και με βάση τις δυνατότητές σας όσο πιο ψηλά μπορείτε, αλλά αυτή τη φορά ακόμα πιο σημαντικό από ένα –πάντα ευπρόσδεκτο- μετάλλιο, είναι ίσως το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες στο Τόκιο»
 
Επισυνάπτονται φωτογραφίες με τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά και τους προπονητές, της εθνικής ομάδας ανδρών Θοδωρή Βλάχο (και τον συνεργάτη του Δημήτρη Κραβαρίτη) και της εθνικής ομάδας γυναικών Γιώργο Μορφέση (και τη συνεργάτιδά του Αγγελική Γερόλυμου).

polo4

polo3

polo2

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ