Thu25042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,  27 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

    Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, έστειλε σήμερα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Σκακιστική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Γιώργο Μακρόπουλο, για το χρυσό μετάλλιο της 12χρονης σκακίστριας, Αναστασίας Αβραμίδου, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στην Πράγα, όπως και για την 5η θέση του Ευγένιου Ιωαννίδη στην ίδια διοργάνωση. 
    Η Αναστασία Αβραμίδου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία κορασίδων, ανάμεσα σε 100 σκακίστριες από 39 χώρες, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης, Ευγένιος Ιωαννίδης κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία παίδων μέχρι 12 ετών, μεταξύ 151 σκακιστών από 42 χώρες.
    Το κείμενο του τηλεγραφήματος είναι το εξής:                       

  "Αξιότιμε  Πρόεδρε,

          Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αναστασία Αβραμίδου για το χρυσό μετάλλιο, στον Ευγένιο Ιωαννίδη, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η διάκριση της Αναστασίας,  τιμά την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο και σε άλλα παιδιά να έρθουν πιο κοντά και να αγαπήσουν το σκάκι.

          Το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχουμε Πρωταθλητή Ευρώπης στη διοργάνωση, φανερώνει την καλή προσπάθεια που γίνεται από μέρους σας να κρατήσετε, αυτό το πολύ ενδιαφέρον πνευματικό άθλημα, στις επάλξεις. Ο σχολικός αθλητισμός είναι στις προτεραιότητες του Υφυπουργείου και καταλαβαίνετε πόση χαρά μας δίνει, όταν ακούμε για διεθνείς διακρίσεις μαθητών σε αυτές τις μικρές ηλικίες.

           Τα συγχαρητήρια μου και στην Ομοσπονδία και στις οικογένειες των παιδιών. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, έτσι ώστε κι εμείς να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο για μελλοντικές επιτυχίες."  

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ