Tue16042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Γ. Κολοκυθά

Δήλωση του Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Γ. Κολοκυθά

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      O Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά, ενός εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών της Ελλάδας, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

      «Με θλίψη και προσωπική οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και συναθλητή Γιώργου Κολοκυθά. Ο Γιώργος Κολοκυθάς έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και ξεχώρισε για το ήθος και τις αθλητικές του ικανότητες σε μία εποχή δύσκολη.
      Οι ατομικές αλλά και συλλογικές του επιτυχίες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον έφεραν στην κορυφή, έδειξαν το δρόμο στις επόμενες γενιές και αποτελούν –ακόμα και τώρα- λαμπρό παράδειγμα για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
      Το όνομα Γιώργος Κολοκυθάς θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένο σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και τον θαυμάσαμε από κοντά ως αθλητή και ως άνθρωπο, αλλά και θα αποτελεί πυξίδα για όλους όσοι υπηρετούν τον χώρο του αθλητισμού.
      Το ελληνικό μπάσκετ έχασε έναν από τους μεγάλους του πρωταγωνιστές και είμαστε όλοι βαθιά συντετριμμένοι. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ