Wed24042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Χαιρετισμός Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στη Συνέντευξη Τύπου του All Star Game

Χαιρετισμός Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στη Συνέντευξη Τύπου του All Star Game

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, απηύθυνε χαιρετισμό στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του AllStarGameπου θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (9-10 Μαρτίου 2013) στην Πάτρα.  

Στο χαιρετισμό του ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης είπε τα εξής:

Ευχαριστώ την Οργανωτική Επιτροπή για την πρόσκληση να παρευρεθώ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, με αντικείμενο το ALLSTARGAME ΟΠΑΠ 2013, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ που επανέρχεται και διοργανώνεται χάρη στις διαχρονικές προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και του Π.Σ.Α.Κ. και την πάντα σημαντική υποστήριξη του μεγάλου χορηγού, της Ο.Π.Α.Π. ΑΕ.

Το γεγονός, δε, ότι φέτος μετράμε ήδη την 20ή εκδήλωση αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα πετυχημένο θεσμό που στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου λειτουργεί ως μαγνήτης.

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να εξελιχθεί διαφορετικά, δεδομένου ότι κάθε χρόνο συμμετέχουν πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές, Έλληνες και ξένοι της BasketLeague Ο.Π.Α.Π.

Εξ’ όσων γνωρίζω επανέρχεται και το παιχνίδι των παλαιμάχων, οπότε όλοι οι παραπάνω, με τις εντυπωσιακές προσπάθειές τους, θα προσφέρουν θέαμα που κυριολεκτικά θα καθηλώσει.

Σε αυτό το θέαμα καλούνται για άλλη μία φορά οι λάτρεις και οι απλοί φίλαθλοι του μπάσκετ και είμαι βέβαιος ότι όσοι προσέλθουν ή το παρακολουθήσουν από τις οθόνες θα απολαύσουν όμορφες και μοναδικές εικόνες αθλητικής δράσης.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ