Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συγχαρητήρια επιστολή Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στον πρόεδρο της Ε.Ι.Ο. Αντώνη Δημητρακόπουλο

Συγχαρητήρια επιστολή Υφυπουργού Γ. Ιωαννίδη στον πρόεδρο της Ε.Ι.Ο. Αντώνη Δημητρακόπουλο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
                                                                        Αθήνα, 7 Μαρτίου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RS-X από τον αθλητή της ιστιοπλοΐας Βύρωνα Κοκκαλάνη, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, απέστειλε χθες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλο, την παρακάτω επιστολή:

 Αγαπητέ πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την μεγάλη επιτυχία του αθλητή σας, Βύρωνα Κοκκαλάνη να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RS-X, που ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία.

Παρακαλώ όπως μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια και στον ίδιο τον αθλητή, καθώς και τις ευχές μου για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Το άθλημα της ιστιοπλοΐας μας έχει χαρίσει διεθνείς διακρίσεις στο παρελθόν και είμαι σίγουρος ότι η παρακαταθήκη που έχουν αγήσει οι παλαιότεροι αθλητές λειτουργεί ως κίνητρο στους νεότερους διατηρώντας τη χώρα μας ως μία από τις παραδοσιακές πλέον δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ