Wed24042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με το προεδρείο της ΕΠΟ

Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με το προεδρείο της ΕΠΟ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                                             
Αθήνα, 28 Αυγούστου 2013
                 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1


Τη βούληση της Κυβέρνησης να υποστηρίξει την υποβολή υποψηφιότητας της χώρας για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2020 εξέφρασαν στη συνάντηση που είχαν με το προεδρείο της Ε.Π.Ο. ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου.
Τόσο ο κ. Παναγιωτόπουλος όσο και ο κ. Ανδριανός  δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν κάθε προσπάθεια που προβάλλει την πατρίδα μας σε διεθνές επίπεδο και θα επιφέρει βραχυπρόθεσμο όσο και μακροπρόθεσμο κέρδος: «Μέσα στη δύσκολη αυτή δημοσιονομικά περίοδο για τη χώρα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, ωστόσο αντισταθμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει στη χώρα μας μια τέτοια διοργάνωση, βλέπουμε θετικά τη σχετική πρόταση».
Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η UEFA θα δέχεται την κατάθεση ενδιαφέροντος από τις υποψήφιες χώρες, ενώ ο Απρίλιος του 2014 είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του φακέλου.
Η Ε.Π.Ο. μετέφερε επίσης την πρόταση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να διοργανώσει η Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο της FIFA το 2016.
Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που αφορούν τις Εθνικές ομάδες, την κρατική επιχορήγηση στην Ομοσπονδία για τις Ενώσεις, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τη Διαρκή Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας, τους προπονητές, και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

* Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν στο studiokominis.com (Δελτία Τύπου)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ