Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στην κλήρωση της FOOTBALL LEAGUE

Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στην κλήρωση της FOOTBALL LEAGUE

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, παραβρέθηκε σήμερα στη γραφεία της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη σεζόν 2013-2014.
Ο κ. Ανδριανός στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Εύχομαι η διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος να είναι επιτυχής με γεμάτες κερκίδες. Και η ικανοποίησή μας θα είναι όντως μεγάλη να υπάρχουν στις κερκίδες πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.
Αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα πως όλοι οι εμπλεκόμενοι, με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πρόληψη και την αποφασιστική αντιμετώπιση των τυχόν κρουσμάτων βίας που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο. Είναι στο χέρι όλων μας, είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο στο ποδοσφαιρικό προϊόν.
Η Πολιτεία είναι συμπαραστάτης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, προχωρήσαμε ο κ. Παναγιωτόπουλος και εγώ με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σκορδά, στη μείωση του ελάχιστου μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE στις 300.000 ευρώ από τις 500.000 που ήταν. Γιατί είναι γεγονός ότι το ποσό των 500.000 ευρώ είχε οριστεί με άλλα οικονομικά δεδομένα.
Η βούληση λοιπόν για συνεργασία και επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων από πλευράς της πολιτείας είναι δεδομένη. Αυτό που σας ζητώ, είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και κυρίως για την αντιμετώπιση της βίας και κάθε άλλης σκιάς.
Για μια ακόμη φορά, εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE με υγεία στους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας.»


 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ