Tue23042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Oμιλία του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην κλήρωση του Πρωταθλήματος Βόλεϊ

Oμιλία του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην κλήρωση του Πρωταθλήματος Βόλεϊ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, παραβρέθηκε στη κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς. 

     Στην ομιλία του, ο κ. Ανδριανός, τόνισε τα εξής: 

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στο 46ο Εθνικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ανδρών Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Εύχομαι υγεία στους παίκτες και υψηλής ποιότητας θέαμα, όπως άλλωστε παραδοσιακά προσφέρει στους φιλάθλους το βόλεϊ. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν εφέτος, αναμένεται να έχουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με τις μισές ομάδες να προέρχονται από την Περιφέρεια.
Και βεβαίως, αυτή την ώρα, η σκέψη μας πηγαίνει στον πρόωρα χαμένο Νίκο Σαμαρά, έναν σπουδαίο βολεϊμπολίστα που διακρίθηκε τόσο για το ταλέντο του, όσο και για το ήθος του, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Είναι πολύ σημαντικό ότι το βόλεϊ, σύμφωνα και με τις σχετικές εκθέσεις που διενεργούνται, είναι από τα δημοφιλή αθλήματα που έχει τρωθεί λιγότερο από τη σκιά της βίας.
Αυτό που χρειάζεται, είναι να εμπεδωθεί ένα γόνιμο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, όλων των εμπλεκομένων φορέων. Γιατί εντέλει, η διασφάλιση ενός κλίματος υγιούς συναγωνισμού και άμιλλας και η προστασία του αθλήματος, είναι κοινός στόχος.
Η Πολιτεία έχει τη βούληση να συμβάλει με κάθε τρόπο, τόσο στο θεσμικό επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της πατρίδας μας, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον αθλητισμό.
Ειδικά για το θέμα των γηπέδων, οι αρμόδιες, για τις αδειοδοτήσεις, υπηρεσίες των Περιφερειών, πρέπει να κινηθούν τάχιστα για τα προβλεπόμενα, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα και προσκόμματα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Για μια ακόμη φορά, κάθε επιτυχία στο νέο Πρωτάθλημα.»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ