Tue16042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Υφ. Γ. Ανδριανού για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό

Δήλωση Υφ. Γ. Ανδριανού για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2013


                 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα αθλητισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ούτε σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από την ανέξοδη όσο και ανεύθυνη πρακτική να τάζει τα πάντα στους πάντες – γιατί αυτό, και μόνο αυτό, σημαίνουν τα περί δήθεν σχεδίου τους «για τη διάσωση και τη ριζική μεταρρύθμιση του ελληνικού αθλητισμού».
 
Απέναντι στο λαϊκισμό, την αοριστολογία και τη διαστρέβλωση, η Κυβέρνηση απαντά με το έργο της: δίνουμε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των αυθαίρετων αθλητικών εγκαταστάσεων, προχωράμε στην ενίσχυση του θεσμικού μας οπλοστασίου με την προετοιμασία νέου αθλητικού νόμου και - ναι, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ – δείχνουμε απόλυτο σεβασμό μέχρι και στο τελευταίο ευρώ που προέρχεται από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.
 
Με πλήρη διαφάνεια, με αποφασιστικότητα απέναντι στις άναρθρες κραυγές της αντίδρασης, με βούληση για την κατά μέτωπο αντιμετώπιση των προβλημάτων, διασφαλίζουμε στην πράξη, με συγκεκριμένες δράσεις και έργα και όχι στα λόγια, το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ