Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Κρήτης

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Κρήτης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους πολιτισμού στα Χανιά, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Χανίων κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τους Βουλευτές Χανίων, πρώην υφυπουργούς κ. Μανούσο Βολουδάκη και κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη.
Σε ό,τι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, όπου διαπίστωσε τους βανδαλισμούς και τις κλοπές υλικού που έχουν σημειωθεί και συζήτησε με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Βασίλη Διγαλάκη την πρότασή του Πρυτάνεως να παραχωρηθεί το Κολυμβητήριο στο Πολυτεχνείο ώστε, αφού αποκατασταθούν οι ζημιές και υλοποιηθούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης, να είναι ανοιχτό στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και σε όλους τους πολίτες των Χανίων.
Ακόμη, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου, το ΕΑΚ Χανίων και το Κολυμβητήριο Χανίων.
Ο Υφυπουργός συζήτησε με τους υπευθύνους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις και εξέφρασε τη βούληση της Κυβέρνησης να αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο πόρο με πλήρη διαφάνεια και σεβασμό μέχρι και στο τελευταίο ευρώ που προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο για να διασφαλίσει το κοινωνικό αγαθό του πολιτισμού.
Σε ό,τι αφορά τους χώρους πολιτισμού, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το υπό κατασκευή νέο Αρχαιολογικό Μουσείο των Χανίων, καθώς και την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.

Ο κ. Ανδριανός στη συνέχεια  θα μεταβεί στο Ηράκλειο.

* Φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Ανδριανού, μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ, από την ιστοσελίδα http://www.actionimages.gr, (Κατηγορία {Συνδρομητές}, Όνομα χρήστη: free, κωδικός: images)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ