Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επιστολή Υφυπουργού Γ. Ανδριανού προς τις αθλητικές ομοσπονδίες για τις σχολές προπονητών

Επιστολή Υφυπουργού Γ. Ανδριανού προς τις αθλητικές ομοσπονδίες για τις σχολές προπονητών


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, με επιστολή του προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες με θέμα καταγγελίες για το ύψος των συνολικών διδάκτρων ανά υποψήφιο σε Σχολές Προπονητών, επισημαίνει τα εξής:

«Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 78 του Ν.4170 [ΦΕΚ 163/Α/12-7-2013] ‘… το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου υποψηφίου δεν μπορεί να υπερβεί κατ’ ανώτατο όριο τα 250 ευρώ, καταβαλλόμενα ανταποδοτικά από κάθε υποψήφιο’.

Σε συνέχεια της ανωτέρω ρύθμισης και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οτιδήποτε άλλο αναρτάται ή ανακοινώνεται ουδεμία σχέση έχει με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο.

Απόλυτη προτεραιότητα που διατρέχει τις πολιτικές του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, το οποίο οφείλουν να τηρούν και να εποπτεύουν συστηματικά οι εμπλεκόμενοι φορείς προκειμένου να διαφυλαχθεί η σχέση εμπιστοσύνης κράτους / πολίτη και πολίτη / κράτους.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε, όπως οφείλουμε, στις δέουσες ενέργειες».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ