Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Π. Παναγιωτόπουλος στην εκδήλωση της ΚΟΕ

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Π. Παναγιωτόπουλος στην εκδήλωση της ΚΟΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, «ΚΟΕ Awards 2013», όπου βραβεύτηκαν αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε.  
    Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι παρά τις δύκολες εποχές που διέρχεται η χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης, τόσο ο ίδιος όσο και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γ. Ανδριανός και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν όσο περισσότερο μπορούν τον υγρό στίβο.
    Συγκεκριμένα ο Υπουργός είπε:
      «Θέλω να συγχαρώ τις οικογένειες, τα παιδιά, όλους όσοι  κρατάτε στις πλάτες σας το αγωνιστικό βάρος του υγρού στίβου. Ξέρω ότι σε αυτή την αίθουσα βρίσκονται οι πρωταθλητές μας, οι γονείς τους, δηλαδή αυτοί που τους στηρίζουν, οι προπονητές τους, οι παράγοντες. Όλοι εσείς που αποτελείτε αυτήν τη σπουδαία οικογένεια, του υγρού στίβου που σε δύσκολους καιρούς με τις διακρίσεις σας πετυχαίνετε να ανεμίζει στον ιστό η γαλανόλευκη και να ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος.
      Περνάμε δύσκολες εποχές και ειναι λίγα τα οικονομικά μέσα. Ξέρω ότι ο υγρός στίβος περνάει περίοδο ισχνών αγελάδων. Εγώ, με τον Υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό και την ΓΓΑ, Κυριακή Γιαννακίδου, έχουμε αποφασίσει να βάλουμε πλάτη.
      Τα θεσμικά είναι πιο εύκολα και ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε σε οικονομικους πορους, θα το κάνουμε, για να ενισχυσουμε την προσπάθειά σας. Είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον, τα πράγματα δεν θα είναι όπως σήμερα. Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολιες και θα προχωρήσουμε. Αυτό όμως το οποίο θέλω να σας ευχαριστήσω, είναι για το φρόνημα που βάζετε μπροστά και για το ό,τι εκπροσωπείτε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
      Κάνω μεγάλη προσπάθεια για το θέμα των κολυμβητηρίων. Σας σκεφτόμαστε και σας τιμούμε. Είμαστε δίπλα σας στα δύσκολα».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ