Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών

Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε την Κυριακή τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ» του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στη σημερινή εκδήλωση: στους Ολυμπιονίκες, τους σπουδαίους βετεράνους αθλητές μας, τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, και βεβαίως στους ανθρώπους της Ελπίδας, από την κυρία Βαρδινογιάννη μέχρι τους εθελοντές που εργάστηκαν για το σημερινό αγώνα.

Η τράπεζα μυελού των οστών είναι μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια, μια πραγματική τράπεζα ζωής. Και το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα είναι πως το να συμμετέχει κανείς σε αυτή την τράπεζα ζωής είναι μια υπόθεση ανώδυνη που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο. Είναι ένα δώρο εντελώς ανέξοδο για αυτόν που το προσφέρει, που σημαίνει όμως τα πάντα γι' αυτόν που το λαμβάνει.

Εύχομαι λοιπόν αυτή η προσπάθεια να έχει την ανταπόκριση που της αξίζει, γιατί είναι μια έμπρακτη απόδειξη της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της συνοχής της κοινωνίας μας».  


* Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την παραπάνω εκδήλωση.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ