Thu25042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην Ημερίδα της ΕΣΑΠ

Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην Ημερίδα της ΕΣΑΠ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε σήμερα στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.Π (Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών) με θέμα: Ο ρόλος της VolleyLeague στο στρατηγικό σχεδιασμό του βόλεϊ και το μέλλον της αμειβομένης πετοσφαίρισης.
Στο χαιρετισμό που απηύθηνε ο κ. Ανδριανός είπε τα εξής:
Θέλω να συγχαρώ τη VolleyLeague για τη διοργάνωση της σημερινής Ημερίδας. Είναι μια πολύ ουσιαστική πρωτοβουλία που αφορά κρίσιμα ζητούμενα για την ελληνική αμειβόμενη πετοσφαίριση.
Το βόλεϊ έχει μια θέση στην καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων, ιδιαίτερα μάλιστα εφόσον μας έχει χαρίσει πολλές φορές την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μεγάλες διακρίσεις των ομάδων μας, αλλά και έχει προσφέρει στην κοινωνία μας αθλητές-πρότυπα όπως ο αδικοχαμένος Νίκος Σαμαράς.
Η προσπάθεια λοιπόν για την περαιτέρω ενίσχυση του βόλεϊ, που βεβαίως συνδέεται και με την αναβάθμιση του πρωταθλήματος της VolleyLeague και την προβολή του από τα ΜΜΕ, πατά πάνω σε γερές βάσεις.
Το ελληνικό βόλεϊ έχει την τύχη να εκπροσωπείται στο υψηλότερο επίπεδο από ομάδες από ολόκληρη την επικράτεια, γεγονός που του δίνει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον ιδίως στις περιοχές εκείνες όπου το βόλεϊ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ολόκληρη τη ζωή των τοπικών κοινωνιών.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή αναλαμβάνει αυτή την αποστολή με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Σε ότι αφορά την Πολιτεία, η στήριξη προς το βόλεϊ είναι και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε όλα τα επίπεδα. Όπως γνωρίζετε, με την προσωπική στήριξη του Πρωθυπουργού, καταφέραμε η επιχορήγηση του ελληνικού αθλητισμού να διατηρηθεί συνολικά στα περσινά επίπεδα. Παράλληλα, κι αυτό είναι ακόμα σημαντικότερο, προωθούμε όλες εκείνες τις θεσμικές αλλαγές που διασφαλίζουν μια καλύτερη επόμενη μέρα για τον αθλητισμό μας.
Σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε σύμμαχοι, είμαστε συνεργάτες. Και χαίρομαι γιατί η νέα αυτή αντίληψη που φαίνεται ότι διαπνέει τη VolleyLeague ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που από κοινού έχουμε να απαντήσουμε.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ