Thu25042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στην απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους της Σχολής Προπονητών Ιστιοπλοΐας

Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στην απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους της Σχολής Προπονητών Ιστιοπλοΐας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην αποφοίτηση της Σχολής Προπονητών Ιστιοπλοΐας και παρέδωσε τα διπλώματα στους συμμετέχοντες αποφοίτους.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους αποφοίτους της Σχολής, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή της λειτουργία: την οικεία Ομοσπονδία, το Διευθυντή της Σχολής και τα μέλη της Επιτροπής.
Η λειτουργία των σχολών προπονητών ήταν από τα πρώτα ζητήματα που μου τέθηκαν όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ήταν για πολλά χρόνια ένα πάγιο αίτημα για όλα τα αθλήματα. Το αίτημα αυτό μου το έθεσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το μπάσκετ. Και είχα την χαρά να ξαναβρεθούμε πριν από λίγες μέρες στα εγκαίνια της σχολής προπονητών μπάσκετ Α’ κατηγορίας στο ΟΑΚΑ.
Πιστεύω λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως σήμερα λειτουργούν σχολές προπονητών για πολλά αθλήματα, σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρη τη χώρα.
Μέσα από τις σχολές αυτές πιστοποιούμε τις γνώσεις, την ικανότητα και την διάθεση για δουλειά και προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Και ταυτόχρονα, δίνουμε τη δυνατότητα ώστε οι νέοι, πιστοποιημένοι προπονητές να μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και τις ικανότητές τους αυτές.
Το πρόγραμμα ίδρυσης και λειτουργίας σχολών προπονητών συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που υπάρχουν. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε αυτή τη δουλειά υποβάθρου, να βάλουμε τα θεμέλια, να οργώσουμε το χωράφι, ώστε ολοένα και περισσότερα παιδιά και νέοι άνθρωποι να στρέφονται προς τον αθλητισμό, βρίσκοντας εκεί τις υπηρεσίες που αξίζουν και δικαιούνται.
Εύχομαι λοιπόν καλή σταδιοδρομία στους αποφοιτήσαντες προπονητές, να φέρουν πολλούς νέους αθλητές στην ιστιοπλοΐα, ένα άθλημα τόσο ταιριαστό με την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας, και βεβαίως, καλή συνέχεια στη Σχολή»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδης Αδαμόπουλος, τόνισε:
«Ο κ. Ανδριανός ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα το δικό μας αλλά και των υπόλοιπων Ομοσπονδιών για τη λειτουργία σχολών προπονητών, γεγονός πολύ σημαντικό για το ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα της ιστιοπλοΐας. Η λειτουργία των σχολών είναι σημαντική προϋπόθεση για την προαγωγή του αθλήματος, καθώς δημιουργεί κατηρτισμένους ανθρώπους, έτοιμους να προσφέρουν στον χώρο και να εργαστούν για τη διάδοσή του. Ευχαριστούμε τον κ. Ανδριανό και για την παρουσία του εδώ, αλλά και για την σημαντική του στήριξη σε ό,τι έχουμε ζητήσει».

Επισυνάπτονται φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ