Tue16042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χλωρό

Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χλωρό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε στο γραφείο του με τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας Γιάννη Χλωρό και τον συνεχάρη από κοντά για το fair play που επέδειξε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, και συγκεκριμένα για την κίνησή του να πετάξει τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μιχάλη Σιφάκη που είχε τραυματιστεί.

Απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Ανδριανός είπε:

«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή.
Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αθλητές που διδάσκουν αθλητικό ήθος. Αυτό το ζωντανό παράδειγμα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό αλλιώς, σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό λάθος και προσπαθούν αυτό το λάθος να το επιβάλουν σε ολόκληρη την κοινωνία».

* Φωτογραφίες από τη συνάντηση μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα www.intime.gr στην κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ