Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με το προεδρείο του ΣΕΠΚ

Συνάντηση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με το προεδρείο του ΣΕΠΚ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) Παναγιώτη Γιαννάκη, και με τα μέλη του προεδρείου, Θόδωρο Μπολάτογλου, Παρασκευά Μουρατίδη και Σωκράτη Ηλιάδη.
Τα μέλη του ΣΕΠΚ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των σχολών προπονητών Α’ και Γ’ κατηγορίας και ζήτησαν την άμεση έναρξη νέων σχολών στους επόμενους μήνες.
«Η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα της επανίδρυσης του θεσμού των σχολών προπονητών και γι’ αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Ανδριανό που ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα πάγιο αίτημά μας», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο ΣΕΠΚ, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τον κ. Ανδριανό για την επέκταση της κάρτας προπονητή σε όλες τις κατηγορίες, όπως και στους αγώνες Παίδων και Εφήβων. Πρόκειται για πάγιο αίτημα του Συνδέσμου, καθώς μόνο κατά αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται έλεγχος στην κατάρτιση, αλλά και στην ικανότητα ενός προπονητή να καθοδηγήσει μια ομάδα και παίκτες κάθε ηλικίας, ενώ ο ίδιος ο ΣΕΠΚ θα έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ