Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επιστολή της ΓΓΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Επιστολή της ΓΓΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι απεστάλη η κάτωθι επιστολή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 157/30-10-2014 επιστολής σας, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με το από 4-4-2014 έγγραφο μας, το σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ελέγχου πρόσβασης στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι διαθέσιμο προς λειτουργία και χρήση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2010. Προϋπόθεση παραμένει η υποβολή επίσημου αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς την ΓΓΑ για την παραχώρηση της χρήσης του, το οποίο εκκρεμεί.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, η ΓΓΑ και το ΟΑΚΑ υλοποιεί άμεσα την εγκατάσταση γραμμής διαδικτύου.

Ως προς την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων της εταιρίας με την οποία συνεργάζεστε, το σύστημα θα πρέπει να καλύπτει το σύνολο των προδιαγραφών της υφιστάμενης εγκατάστασης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την άμεση εκπαίδευση των στελεχών σας στην λειτουργία του συστήματος, καθώς και για την εξέταση με τη συμμετοχή σας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ και του ΟΑΚΑ, όλων των τυχόν εναλλακτικών λύσεων».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ