Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Έγγραφη πρόταση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό για την κατασκευή προπονητηρίου της Εθνικής

Έγγραφη πρόταση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό για την κατασκευή προπονητηρίου της Εθνικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε στην ΕΠΟ την εξής επιστολή:


«Διά της παρούσης σας ενημερώνω για την βούληση της Πολιτείας να παραχωρήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την χρήση της απαιτούμενης έκτασης από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων Ποδοσφαίρου, ενόψει της αλλαγής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά.

Όπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την «Ελληνικό ΑΕ», η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ