Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΓΑ - ΕΣΚΑΝ στην 1η Γιορτή Αθλημάτων στο ΣΕΦ

ΓΓΑ - ΕΣΚΑΝ στην 1η Γιορτή Αθλημάτων στο ΣΕΦ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 24 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ θα συμμετέχουν με περίπτερο προβολής στην 1η Γιορτή Αθλημάτων, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής παιδείας «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα-Γνωρίζω τον Αθλητισμό», που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2017.

Κατά την επίσκεψή τους στο Σ.Ε.Φ. οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκθέσεις με τις Ολυμπιακές Δάδες, τη Λαμπαδηδρομία και εικαστικές παρεμβάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από τις ιδιωτικές συλλογές των κ.κ. Στράτου Κλήμου, Αναστάσιου Λουκίση και Δημήτρη Ποντικούλη, να γνωρίσουν ολυμπιακά αθλήματα, να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές αλλά και να ενημερωθούν για μια σειρά από πολύ σημαντικά θέματα όπως το ντόπινγκ και τη σημασία της ολυμπιακής εκεχειρίας.   

Την εκδήλωση διοργανώνει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. το οποίο θα πραγματοποιήσει και ημερίδα στις 10/6/17 και ώρα 10:00 π.μ. που θα απευθύνεται σε δασκάλους, καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, συλλόγους, σωματεία, και τεχνικούς ομοσπονδιακούς.

AFISA A3 300dpi gga


 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ