Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στις εκδηλώσεις και στο τουρνουά μπάσκετ 3χ3 της Πρέβεζας ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός

Στις εκδηλώσεις και στο τουρνουά μπάσκετ 3χ3 της Πρέβεζας ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Πρέβεζα για τις εκδηλώσεις αθλητισμού και το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3χ3, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολης υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, βρέθηκε το διήμερο που πέρασε ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Αθλητικός τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξής του στην Πρέβεζα», στην οποία ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές ο κ. Συναδινός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης Χρήστος, οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι του συλλόγου ξενοδόχων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος εκπροσώπων όλων των αθλητικών φορέων της πόλης.

Από τον γγΑ Ιούλιο Συναδινό αναλύθηκε ο σχεδιασμός της ΓΓΑ για την αθλητική ανάπτυξη στην Ήπειρο, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα για τις αθλητικές υποδομές του νομού Πρέβεζας. Με την ευκαιρία ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου «Αποκατάστασης του Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Κολυμβητήριου Πρέβεζας» στα νέα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, αρχικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.
Έγινε ειδική αναφορά σε παραδείγματα αθλητικών διοργανώσεων που προετοιμάζονται με συνεργασία της ΓΓΑ με τους αυτοδιοικητικούς και αθλητικούς φορείς (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019 στα Ιωάννινα, Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2019 στη Πάτρα, δυνατότητα Ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης Ionian Regata κλπ), δίνοντας έμφαση στο πως η Πρέβεζα θα έχει τη δική της ταυτότητα στον Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό.

Ο γγΑ μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, επισκέφθηκαν αθλητικούς χώρους της πόλης, όπως το κλειστό γυμναστήριο, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες της εθνικής ομάδας πανκορασίδων βόλεϊ που προετοιμάζονται αυτή τη περίοδο εκεί για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, είδε ημιτελή έργα από την περίοδο του προγράμματος «Ελλάδα 2004» και επισκέφθηκε το κολυμβητήριο της πόλης.

Εκ μέρους της ΓΓΑ απευθύνουμε συγχαρητήρια στον ΑΣ Καλαθοσφαίρισης Νικόπολης Πρέβεζας για την διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ με συμμετοχή εκατοντάδων ομάδων και για το ευρύτερο κοινωνικό έργο που αναπτύσσει στο νομό.
37161217 2313688105315645 3666152709129502720 n

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ