Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση γγΑ Γ. Μαυρωτά με Γιαννιώτη, Διαμαντίδη, Ιακωβάκη και Ταμπάκο

Συνάντηση γγΑ Γ. Μαυρωτά με Γιαννιώτη, Διαμαντίδη, Ιακωβάκη και Ταμπάκο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 30 Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς πραγματοποίησε σήμερα άτυπη συνάντηση με τους πρωταθλητές μας Σπύρο Γιαννιώτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Περικλή Ιακωβάκη και Δημοσθένη Ταμπάκο, με κεντρικό θέμα συζήτησης την αναβάθμιση του ρόλου του αθλητή στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ανάγκη ενεργοποίησης των αθλητών, ως ενεργών μελών της κοινωνίας, σε εκπαιδευτικές δράσεις, ώστε μέσα από τις εμπειρίες τους να μεταλαμπαδεύσουν, με ένα δομημένο τρόπο, τις αξίες του αθλητισμού, της προσπάθειας, της συνεργασίας και του «ευ αγωνίζεσθαι» στα νέα παιδιά.
Επίσης, διαπιστώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της συμμετοχής των αθλητών στα κέντρα λήψης αποφάσεων του αθλητισμού, μία τάση που υπάρχει έντονα στο εξωτερικό.
Ο κ. Μαυρωτάς θα συνεχίσει τις συναντήσεις και με άλλους αθλητές και θεσμικούς φορείς, με στόχο να αναδειχθεί ο ρόλος του αθλητή και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
 

20190830 16352420190830 150629
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ