Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Μνημόνιο συνεργασίας για τον αθλητισμό υπέγραψαν Αυγενάκης, Χατζημάρκος και Καμπουράκης

Μνημόνιο συνεργασίας για τον αθλητισμό υπέγραψαν Αυγενάκης, Χατζημάρκος και Καμπουράκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, με σκοπό την ένωση των δυνάμεων τους για την ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων. 
Η υπογραφή του μνημονίου έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο με τον κ. Αυγενάκη να αναγγέλλει ως πρώτο αθλητικό έργο την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου, κάτι που ζητά μετ’ επιτάσεως η αθλητική κοινωνία της περιοχής.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στη σύντομη τοποθέτηση του, εξήρε το έργο της Περιφέρειας, που με σχέδιο και πρόγραμμα έχει καταφέρει να συντηρήσει εκατοντάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, να κατασκευάσει νέα αθλητικά έργα και να διοργανώσει μέχρι και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, όλες με επιτυχία. Υποστήριξε, μάλιστα, πως στο σχέδιο αυτό το Υφυπουργείο θα σταθεί αρωγός. 
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την μέχρι τώρα πολυεπίπεδη συνεργασία τους, αλλά κι αυτήν που θα  ακολουθήσει, συμπληρώνοντας πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο το σχέδιο συντήρησης, βελτίωσης και κατασκευής νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα προαγωγής και ανύψωσης του αθλητισμού.
rodos1rodos2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ