Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαχείριση κρούσματος COVID 19 από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ

Επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαχείριση κρούσματος COVID 19 από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση του γγΑ και επικεφαλής συντονιστή της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γραμματείας Γ. Μαυρωτά με τον πρόεδρο της αθλητικής επιτροπής του ΕΟΔΥ Α. Παπανικολάου και τα μέλη της Ευ. Τσώνου και Ελ. Μπουρνουσούζη, έγινε στα γραφεία της ΓΓΑ.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης, εκτιμώντας και την επιδημιολογική εξέλιξη στην χώρα και την διεθνή εμπειρία, ήταν και η διαχείριση θετικού κρούσματος COVID 19 στον αθλητισμό. Με βάση τα όσα σημειώθηκαν εκδόθηκαν από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ επικαιροποιημένες οδηγίες που καλούνται να ακολουθήσουν όλοι οι αθλητικοί φορείς.

Στη συνάντηση έγινε ακόμα, απολογισμός της στενής και αποτελεσματικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές τους τελευταίους μήνες και  τέθηκε το πλαίσιο για ακόμα καλύτερο συντονισμό, ενόψει της επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας, με τα μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, εν μέσω της πανδημίας COVID 19.


Τις επικαιροποιημένες οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε στο κάτωθι Link
https://gga.gov.gr/images/Updated_Instructions_EODY-GGA_positive_cases.pdf

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ