Tue16042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σύμφωνα με την οποία ορίζονται τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), σ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν. 4726/2020.
Πιο συγκεκριμένα ορίζονται:
Α. Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς ως πρόεδρος με αναπληρώτρια αυτού την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Επεξεργασίας και Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της ΓΓΑ Μελίνα Γιαννακοπούλου.
Β. Από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ο Διοικητής της Άγγελος Μπίνης (ως τακτικό μέλος) με αναπληρωτή του τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και  Συμπεριφορικών Αναλύσεων της ΕΑΔ Ιωάννη Φουστανάκη.
Γ. Από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Καραγρηγορίου (ως τακτικό μέλος) με αναπληρώτριά του την Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων της Επιτροπής, Μαρία Δημοπούλου. 
Δ. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσνταντίνος Σιμιτζόγλου (ως μέλος) με αναπληρωτή του τον Αθλητικό Αντιεισαγγελέα Μιχάλη Μιχαλόπουλο.
Ε. Από την Ελληνική Αστυνομία ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α, Βασίλειος Παπακώστας (ως μέλος) με αναπληρωτές τον Αστυνόμο Β’ Δημήτριο Τσερτσίδη και τον Αστυνόμο Β’ Ιωάννη Ιακωβίδη, που υπηρετούν στο Τμήμα Προστασίας της Οικονομικής Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α.
Για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. δεν καταβάλλεται αμοιβή. 
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ