Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ «Ανήσυχοι και απογοητευμένοι» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, επικοινώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

«Ανήσυχοι και απογοητευμένοι» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, επικοινώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεφωνική συνεργασία του CEO, David Graham, με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενημέρωση για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της World Sailing έπειτα και από επιστολή που έλαβαν από Έλληνες Ολυμπιονίκες  
 
Τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, David Graham, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο CEO της World Sailing θέλησε να συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού τα όσα συμβαίνουν, αναφορικά με τα φαινόμενα σεξουαλικής, αλλά και κάθε άλλου είδους βίας, καθώς και κατάχρησης εξουσίας, τα οποία καταγγέλλονται για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο κ. Graham ενημέρωσε τον κ. Αυγενάκη και σχολίασε μαζί του το περιεχόμενο αναλυτικής επιστολής Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, που ετέθη υπόψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χτες βράδυ και ζητά την άμεση παρέμβασή της.
Εξέφρασε την ανησυχία και την απογοήτευσή του για τα καταγγελλόμενα και αναφέρθηκε στην ανάγκη στενής συνεργασίας με την Κυβέρνηση και την αθλητική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση στην ελληνική ιστιοπλοΐα.
Τόνισε, μάλιστα, ότι εντός των επόμενων ημερών θα συνεδριάσει το ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για να εξετάσει τα καταστατικά περιθώριά τους και τις άμεσες ενέργειές τους.  
CEO1pr

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ