Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γ. Ανδριανός σε εκδήλωση της ΚΟΕ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γ. Ανδριανός σε εκδήλωση της ΚΟΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, «ΚΟΕ Awards 2013», για να βραβεύσει αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε.  
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός είπε τα εξής:
      «Θέλω να συγχαρώ όλους και όλες όσοι βραβεύονται σήμερα, καθώς και την ΚΟΕ για την πρωτοβουλία της αποψινής διοργάνωσης, και να ευχηθώ υγεία και κάθε επιτυχία στους αθλητές και τις  αθλήτρίες μας μέσα στο 2014.
      Οι επιτυχίες στον υγρό στίβο τη χρονιά που μας πέρασε, τόσο στις πισίνες, όσο και στην ανοιχτή θάλασσα, παρά την δύσκολη συγκυρία, καταδεικνύουν τον σταθερό δυναμισμό των αθλημάτων της Ομοσπονδίας στη χώρα μας - καταδεικνύουν την ποιότητα, την επιμονή και την αγωνιστικότητα των αθλητών μας.
      Οι διακρίσεις αυτές είναι για όλους μας μια πολύτιμη αφορμή χαράς, υπερηφάνειας και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα επιμονής και στοχοπροσήλωσης.
      Και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι αθλητές και οι αθλήτριές μας ανταποκρίνονται πλήρως, με το ήθος και την στάση ζωή τους, στις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ο δημόσιος ρόλος τους ως πρότυπα για τα νέα παιδιά.
      Βεβαίως, τα προβλήματα είναι υπαρκτά. Οι διαθέσιμοι πόροι είναι, λόγω της κρίσης, περιορισμένοι. Σε κάθε περίπτωση, μέλημά μας είναι αφενός η μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και στήριξη στον υγρό στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, και αφετέρου να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για την εξεύρεση πρόσθετης χρηματοδότησης.
      Στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούμε, αναφέρω ενδεικτικά το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που θα μειώσει σημαντικότατα τα λειτουργικά κόστη τα οποία είναι σήμερα για πολλές εγκαταστάσεις δυσβάσταχτα.
      Έτσι, θα έχουμε και όφελος για το περιβάλλον, και περισσότερα χρήματα θα μπορούν να διατεθούν για τις ανάγκες των αθλητών και την ανάπτυξη του αθλητισμού ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες.
      Με συνεργασία και ειλικρίνεια λοιπόν, προχωράμε μπροστά. Και σ’ αυτή την προσπάθεια, ο καθημερινός αγώνας των αθλητών μας, μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη.
      Για μια ακόμη φορά, καλή δύναμη, υγεία και καλή συνέχεια στο 2014»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ