Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Γ. Ανδριανού και ΓΓΑ Κ. Γιαννακίδου με Τσάτουμα, Κυριακοπούλου και Δουβαλίδη

Συνάντηση Υφυπουργού Γ. Ανδριανού και ΓΓΑ Κ. Γιαννακίδου με Τσάτουμα, Κυριακοπούλου και Δουβαλίδη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου συναντήθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ με μέλη της εθνικής αποστολής στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας.
Παρόντες ήταν ο Λούης Τσάτουμας με τον προπονητή του Δημήτρη Βασιλικό, η Νικόλ Κυριακοπούλου με το προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, και ο α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ Πέτρος Γαλακτόπουλος.
Ο Υφυπουργός συνεχάρη τους αθλητές για την συνολική τους εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που καταβάλατε και την παρουσία που είχατε. Ο αθλητισμός μας, παρά τις συνέπειες της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, έχει επιτυχίες και προοπτική. Προβλήματα υπάρχουν και έρχονται από παλιά, αλλά θα έχετε καταλάβει ότι και βούληση έχουμε, και δεν κρυβόμαστε, και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις».
Οι πρωταθλητές και οι προπονητές τους συζήτησαν με τον κ. Ανδριανό για την προετοιμασία τους για την θερινή περίοδο που κορυφώνεται με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν προτάσεις για την επίλυσή τους.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ