Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην εκδήλωση του ΠΑΣΑΠ και του Χαμόγελου του Παιδιού

Δήλωση του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην εκδήλωση του ΠΑΣΑΠ και του Χαμόγελου του Παιδιού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 30 Απριλίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και του Χαμόγελου του Παιδιού, για την παρουσίαση λευκώματος στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να συγχαρώ τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών - όπως και τους συντελεστές αυτού του λευκώματος - για την πρωτοβουλία της συνδιοργάνωσης μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού της σημερινής εκδήλωσης, που είναι μια έμπρακτη, αρμόζουσα απόδοση τιμής στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, ενός σπουδαίου αθλητή που διακρίθηκε τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις, όσο και το ήθος και την προσφορά του.
Είναι χρέος μας αυτούς τους αθλητές-πρότυπα, για τη νέα γενιά και ολόκληρη την κοινωνία μας, να τους αναγνωρίζουμε και να προβάλλουμε ενεργά το παράδειγμά τους. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν με τέτοιες δράσεις, έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε το σημαντικότατο έργο που επιτελούν φορείς της κοινωνίας των πολιτών όπως το Χαμόγελο του Παιδιού – έργο που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στη δύσκολη συγκυρία που διατρέχουμε».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ