Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συλλυπητήρια Π. Παναγιωτόπουλου και Γ. Ανδριανού για τον θάνατο του Π. Ποικιλίδη

Συλλυπητήρια Π. Παναγιωτόπουλου και Γ. Ανδριανού για τον θάνατο του Π. Ποικιλίδη

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 24 Μαϊου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφερόμενος στην απώλεια τού Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πάλεψε με την καρδιά του. Εξάλλου, έτσι πάλευε πάντοτε ο ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης. Ηταν ένας αφοσιωμένος αθλητής, που τίμησε την πατρίδα μας συμμετέχοντας και φθάνοντας ψηλά σε τέσσερις Ολυμπιάδες. Συνέχισε μάλιστα να προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό, ως παράγων του ποδοσφαίρου μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η αθλητική οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα αθλητή που δόξασε  με τις επιτυχίες του την χώρα μας. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης αφιέρωσε τη ζωή του στην αγαπημένη του πάλη, άθλημα το οποίο υπηρέτησε τόσο ως αθλητής, όσο και αργότερα μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και το πάθος του σε νέα παιδιά. Η απαράμιλλη αγωνιστικότητά του και το αδιαμφισβήτητο ήθος του θα μείνουν ως παρακαταθήκη στον ελληνικό αθλητισμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.»


 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ