Thu02052024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ορεστιάδας

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ορεστιάδας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε συνέχεια της επίσκεψης στη Θράκη που πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με αφορμή την τελετή αφής στην Αλεξανδρούπολη της Φλόγας της Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Θερινούς Αγώνες Special Olympics – Αμβέρσα 2014, επισκέφθηκε σήμερα την Ορεστιάδα, όπου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτρη Μουζά.

Ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ορεστιάδας, μεταξύ των οποίων και το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για το οποίο υπάρχει συνεργασία μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των αντίστοιχων υπηρεσιών του Δήμου ώστε να υλοποιηθούν τα αναγκαία έργα συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης που θα μειώσουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας του. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος αυτό δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του κολυμβητηρίου πέρσι. Επίσης, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της Ορεστιάδας και ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που αυτό επιτελεί, καθώς και τα έργα κατασκευής του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Ανδριανός στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργο Παυλίδη τον Αντιπεριφερεάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη.

Τέλος, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ