Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στη ΓΓΑ ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και Σχέσεων του WADA με τους Διεθνείς Οργανισμούς Αντιντόπινγκ Rob Koehler

Στη ΓΓΑ ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και Σχέσεων του WADA με τους Διεθνείς Οργανισμούς Αντιντόπινγκ Rob Koehler

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εποικοδομητικές επαφές μεταξύ ΓΓΑ, ΕΣΚΑΝ και Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA). Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε σήμερα τη ΓΓΑ ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και Σχέσεων του WADA με τους Διεθνείς Οργανισμούς Αντιντόπινγκ, Rob Koehler.
Ο κ. Koehler  ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό και το ΕΣΚΑΝ για τη λειτουργία του και για τις προσπάθειες που καταβάλει η Πολιτεία για να επιλύσει τόσο τα τρέχοντα όσο και τα χρονίζοντα προβλήματα του αντιντόπινγκ στην Ελλάδα.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, συζητήθηκαν μία σειρά από προτάσεις, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα σε νομοθετικό, διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο.
Ο κ. Koehler  μετά το πέρας της πολύωρης συνεργασίας του στη ΓΓΑ, δήλωσε: «Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για μένα να συναντήσω την ηγεσία του Εθνικού Οργανισμού Αντιντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ). Είναι σαφές ότι όλοι εργάζονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των καθαρών αθλητών. Η επίσκεψή μου είναι η πρώτη σε μία σειρά επισκέψεων που θα κάνω στην Ελλάδα για να εξασφαλίσουμε ότι το ΕΣΚΑΝ λειτουργεί ως ανεξάρτητος οργανισμός, που διενεργεί τακτικούς ελέγχους για την πάταξη του ντόπινγκ».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ