Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συγχαρητήρια Ι. Συναδινού στην EAOM ΑμεΑ και στους αθλητές για τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Συγχαρητήρια Ι. Συναδινού στην EAOM ΑμεΑ και στους αθλητές για τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Συγχαρητήρια Ι. Συναδινού  στην EAOM ΑμεΑ και στους αθλητές 
για τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός υποδέχθηκε χθες, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, τους αθλητές που εκπροσώπησαν με επιτυχία τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Ατόμων με Αναπηρίες του Κατάρ. 
Ο κ. Συναδινός, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την αποστολή της ομάδας στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Κατάρ τιμώντας τη χώρα. Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τα οκτώ μετάλλια, που έδωσαν στη χώρα τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί με επιπλέον συμμετοχές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016. 
Πάνω από όλα όμως μας γέμισε ικανοποίηση το ήθος, οι αξίες και η ενότητα που χαρακτήρισαν όλη την αποστολή της Ομοσπονδίας.
Η υπομονή, η αγωνιστικότητα και οι ηθικές αρχές ανταμείβονται και το Υπουργείο με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκονται κοντά στην Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ΕΑΟM ΑμΕΑ».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ