Sat27042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ O γγΑ Ι. Συναδινός στο 2ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

O γγΑ Ι. Συναδινός στο 2ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                              


        Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2015  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O γγΑ Συναδινός Ιούλιος στο 2ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών


     Στην εναρκτήρια συνεδρίαση και τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας – Κύπρου και του θερινού σχολείου αθλητικών συντακτών, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας 1-4 Οκτωβρίου 2015, παρευρίσκεται ο γγΑ Συναδινός Ιούλιος..

Στη παρέμβασή του, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Εργαζόμαστε εντατικά ώστε να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ, προκειμένου να εκπροσωπηθεί επάξια η χώρα. Βρισκόμαστε εντός του αρχικού προγραμματισμού, έχοντας εκταμιεύσει το 90% της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης στη πλειοψηφία των αθλητικών ομοσπονδιών, ξεπερνώντας παράλληλα όποιες δυσκολίες προέκυψαν από την οικονομική συγκυρία.   
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για μια σειρά αναγκαίων έργων συντήρησης και αποκατάστασης στα εποπτευόμενα, από την ΓΓΑ, γήπεδα (όπως για παράδειγμα το Καυτανζόγλειο, ΕΑΚ Πάτρας, ΕΑΚ Χανίων, ΕΑΚ Ιωαννίνων κά).
Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη σύνταξη του νέου αθλητικού νόμου, μέσα από διαβούλευση και συσκέψεις εργασίας με αθλητικούς φορείς και παράλληλα προχωράμε εντατικά και χωρίς υποχωρήσεις στην πλήρη εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους. Καλούμε την αθλητική δημοσιογραφία να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, που αφορά στο πρόσωπο του αθλητισμού που πρέπει να έχουμε».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ